Laviesage/Nutramin

 

Laviesage: het beste voor de huid van binnenuit.

Supplementen, Skin&Anti-aging, Therapeutisch

Sinds 2009 gebruikt salon Carin als huidspecialist Laviesage voedingssupplementen (Nutricosmetics)* als ondersteuning van schoonheidsbehandelingen op het gebied van anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen.

Nutricosmetics zorgen in de huid voor de juiste bouwstenen om de behandelingen succesvoller te laten verlopen en om een mooier en duurzamer eindresultaat te realiseren. 

DE NATUUR ALS BASIS
Laviesage producten zijn ontwikkeld op basis van de natuur. Laviesage was wereldwijd een van de eersten die voedingssupplementen ontwikkelden op basis van natuurlijke extracten. Alle extracten en elk ingrediënt dat in de producten verwerkt is, heeft een screening doorstaan, waarbij het getest is op kwaliteit, veiligheid en herkomst.

*Laviesage nutricosmetics zijn supplementen voor cosmetische doeleinden. Ze bevatten bouwstoffen, vitamines, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

HET EFFECT VAN LAVIESAGE PRODUCTEN ZELF ERVAREN?
neem contact op voor een op maat gemaakt traject; iedere huid is anders en ieders gezondheid is anders. Dus ga niet zelf "dokteren", u bent bij ons in goede handen. Alleen het beste is goed genoeg!

Nutramin Supplements

Nutramin biedt een scala aan hoogwaardige en gespecialiseerde , THERAPEUTISCHE  VOEDINGSSUPPLEMENTEN die een bijdrage leveren aan het geestelijke en lichamelijke welzijn van de mens. Er gaat immers niets boven gezonde, gelukkig mensen. Helaas is lang niet iedereen geestelijk en lichamelijk topfit, door verschillende oorzaken zoals leefgewoonten (o.a. dieet en stressfactoren) en leefomgeving (vervuiling). Deze factoren kunnen ervoor zorgen dat mensen niet goed in hun vel zitten of ziek worden. Wij geloven dat veel van deze problemen met een goede voeding en de juiste voedingssupplementen op te lossen zijn en dat goede gezondheid voor iedereen bereikbaar moet zijn.

We leveren daarom supplementen van de beste kwaliteit, gebaseerd op de natuur en de wetenschap, tegen gunstige prijzen. Innovatie staat daarbij hoog in het vaandel.

Kwaliteitscontrole
Verantwoord produceren
Continue innovatie op basis van gedegen onderzoek
Merkbeleid

Alle producten worden gekenmerkt door:

  • Superieure en legale samenstelling; de producten worden op basis van de meest moderne wetenschappelijke inzichten, Europese wetgeving en marktbehoefte samengesteld
  • Wetenschappelijke onderbouwing van (EFSA) claims en samenstelling
  • Gebruik van gepatenteerde ingrediënten en unieke, door Nutramin samengestelde, blends van ingrediënten.
  • Gebruik van natuurlijke ingrediënten en coating (en dus vrij van titaniumdioxide)
  • Gebruik van de gestandaardiseerde extracten, voor optimale werkzaamheid en ter voorkoming van contaminatie
  • Vegetarisch daar waar mogelijk
  • Aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding

Een overzicht van de producten van LavieSage / Nutramin vindt u op onze Webshop.