Permanente make-up mesjes techniek

Hairstrokes met mesjes is de nieuwste techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen. Voor deze vorm van Permanent Make-up is geen apparatuur nodig. Middels gebruik van een door Ecuri ontwikkeld ingenieus mesje met bijbehorende techniek, maak je in een oogwenk mooie natuurlijke wenkbrauwen.

Afspraak maken

Voordelen mesjestechniek

  • Direct een prachtig resultaat
  • Natuurlijke look
  • Sneller en minder gevoelig dan met naaldmodule

    *Belangrijk: Na de behandeling krijgt u instructies voor de nazorg

    * het beroep van permanent make-up specialiste mag alleen worden uitgevoerd indien men in het bezit is van een vergunning verkregen via de GG&GD welke wettelijk is verplicht door ministerie van VWS.

    * Behandeling is éénmalig, hierbij zit geen nabehandeling inbegrepen

Bij deze nieuwe techniek worden kleine krasjes in de huid gemaakt waar pigment in achterblijft. De aangebrachte haartjes zijn flinterdun, messcherp en niet van echt te onderscheiden. Het geeft direct een vollere wenkbrauw, een betere vorm en de kleur blijft een lange tijd mooi (houdbaarheid is afhankelijk van huidtype en externe factoren). Een behandeling duurt ongeveer 15 minuten per wenkbrauw en is nagenoeg pijnloos. Het gebruik van een huidverdoving is aan te bevelen. Dit is alleen op recept via uw huisarts verkrijgbaar. Hier dient u zelf voor te zorgen!De Hairstroke mesjestechniek wijkt af van de gebruikelijke werkwijze bij Permanent Make-up.

Uw specialist* is getraind in het werken met deze techniek en gebruikt ook speciale pigmenten. De genezing is binnen een week en het resultaat is een zachte kleur. Soms is de mesjestechniek niet geschikt voor een te dunne of tere huid, of bij een gedeeltelijk ontbrekende wenkbrauw. In dat geval zal de specialist kijken naar wat de beste oplossing zal zijn. Met de naaldmodule kan op iedere huid prachtige permanent make-up worden aangebracht.