Meso Therapie

Spectaculaire behandelmethode met direct resultaat en zeer korte herstelperiode. Huidverbetering Pur Sang!

1. Klassieke Meso-Lift

Klassieke Meso-Lift is een behandeltechniek voor wangen, hals en decollete, waarbij het lichaamseigen non cross-linked hyaluronzuur, vaak in combinatie met vitaminen en mineralen, in heel kleine druppeltjes, onder de huid wordt ingebracht. De klassieke Meso-Liftbehandeling stimuleert sterk jouw eigen fibroblasten. De fibroblasten worden aangezet tot de aanmaak van collageen en elastine. Jouw huid ondergaat een transformatie en wordt gladder, strakker en mooier. Een non cross-linked hyaluronzuur bint vocht in de cellen. Het kan, in verhouding tot haar massa, zeer grote hoeveelheden water aan zich binden (tot zes liter water per gram!).

Een non cross-linked hyaluronzuur is aanzienlijk dunner van samenstelling dan een crosslinked hyaluronzuur. We gebruiken hiervoor de meso5needle.

2. Opvullen van rimpels met cross-linked hyalurozuur (FILLER)
Alleen de Ecuri Meso-Gun kan rimpels opvullen door het inbrengen van cross-linked hyaluronzuur.  Dit is een veilig lichaamseigen product, dat langzaam wordt afgebroken. Herhalen is na ca. 1 jaar. Deze nieuwe techniek is zeer geschikt voor lijntjes rond de mond/bovenlip, zakkende mondhoeken, neus-lippen plooi etc.

Kan ingezet worden als totale face-lift maar dan zo natuurlijk mogelijk.

3. De mesoroller (dermaroller)

Het betreft een huidroller met micronaaldjes, geschikt voor ieder huidtype (zelfs de gevoelige) en te gebruiken op het gehele lichaam. Een echte huidverbeteraar. Met de roller maken we een specifiek patroon om zo de huid overal gelijk te penetreren. we stimuleren hiermee het huidherstelsysteem, een serum helpt daarbij. Collageen en elastine worden in dit proces nieuw gemaakt! Het maakt de huid sterker en jonger. Een echte aanrader voor de “getekende” acne huid en bij littekens of striae.

4. Meso no needling

Het woord zegt het al > mesotherapie zonder naalden is een revolutionaire technologie. Deze maakt het mogelijk, om de actieve ingrediënten door de huid te sluizen en in de cellen te brengen, zonder hier naalden voor te gebruiken. Hierdoor is er een doeltreffende penetratie van werkstoffen mogelijk die vrijwel pijnloos is. Elektrische pulsjes geven een tintelend, licht prikkelend gevoel.

Het voornaamste doel van deze mesotherapie is om actieve werkstoffen onder de huid en binnen de cellen te transporteren. De huid vormt een natuurlijke barrière. Via de poriën en haarwortelkanalen kunnen werkstoffen de diepere huidlagen bereiken. Electroporatie zal de huidcellen openen waardoor de ingrediënten diep doordringen tot het onderhuids bindweefsel, welke onbereikbaar is voor de vrijwel alle cosmetische producten. Tegelijkertijd zorgen de elektrische pulsjes dat je mimiekspieren getraind worden; resultaat een strakkere contour en mooi gehydrateerde volle huid.
GESCHIKT VOOR ALLE HUIDTYPESAfspraak maken