Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Meso Therapie

Spectaculaire behandelmethode met direct resultaat en zeer korte herstelperiode. Huidverbetering Pur Sang!

1. Klassieke Meso-Lift

Klassieke Meso-Lift is een behandeltechniek voor wangen, hals en decollete, waarbij het lichaamseigen non cross-linked hyaluronzuur, vaak in combinatie met vitaminen en mineralen, in heel kleine druppeltjes, onder de huid wordt ingebracht. De klassieke Meso-Liftbehandeling stimuleert sterk jouw eigen fibroblasten. De fibroblasten worden aangezet tot de aanmaak van collageen en elastine. Jouw huid wordt gladder, strakker en mooier. Een non cross-linked hyaluronzuur bint vocht in de cellen. Het kan, in verhouding tot haar massa, zeer grote hoeveelheden water aan zich binden (tot zes liter water per gram!). Zo bestaat het glasachtig lichaam van het oog voor 98% uit water dat aan slechts 2% hyaluronzuur gebonden is.

Een non cross-linked hyaluronzuur is aanzienlijk dunner van samenstelling dan een crosslinked hyaluronzuur.

2. Opvullen van rimpels met cross-linked hyalurozuur
Alleen de Ecuri Meso-Gun kan rimpels opvullen door het inbrengen van cross-linked hyaluronzuur. Cross-linked hyaluronzuur vult direct rimpels op. Dit is een veilig product, dat door je eigen lichaam langzaam wordt afgebroken. Deze nieuwe techniek is zeer geschikt voor lijntjes rond de mond/bovenlip (en neus-lippen plooi)

3. De mesoroller (dermaroller)

Het betreft een huidroller met micronaaldjes, geschikt voor ieder huidtype (zelfs de gevoelige) en te gebruiken op het gehele lichaam. Een echte aanrader voor de “getekende” acne huid. Derma Roller / Meso Roller

Afspraak maken

Wat is de Derma Roller precies?

De Derma Roller is een cilinder met 192 minuscule naaldjes die in jouw opperhuid gecontroleerd kleine gaatjes aanbrengt. De Derma Roller maakt jouw huid strakker, gladder en geeft een prachtige matte teint. De huid is een levend orgaan, de micro openingen zetten jouw eigen fibroblasten aan tot aanmaak van collageen en elastine. Je merkt het al binnen een week dat de huid gladder en strakker wordt. Met het Hyaluronserum wordt uw huid voller en strakker.

Dubbele werking

De kleine prikkeltjes stimuleren de eigen aanmaak van collageen en elastine. Collageen en elastine zijn in uw huid verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. Lijntjes en rimpels ontstaan door een tekort aan elastine en collageen.

De Derma Roller zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen en daarom zie je al na 1 week dat de lijntjes en rimpels vervagen.

De 192 naaldjes creëren duizenden micro kanaaltjes tot in de diepere huidlagen.

Hierdoor is de effectieve opname van werkzame stoffen uit crèmes e.d. 100x groter dan bij normaal gebruik.

Alle crèmes beginnen nu pas goed te werken.
Je voelt gewoon hoe de werkstoffen worden opgenomen. Je voelt het en je ziet het.

Littekens en striae, verbluffend resultaat

Behandeling van littekens en striae was tot op heden zeer moeilijk.
Omdat de micro naalden van de Meso Roller aanzetten tot celvernieuwing is dit een zeer effectieve methode. Harde littekens worden weer zacht, oneffenheden in de huid verminderen zichtbaar en kleurafwijkingen, zoals bij striae zie je verdwijnen.
De behandeling is helemaal effectief als tegelijkertijd Repair Serum wordt aangebracht.

Het antwoord op Cellulitis

De naaldjes van het “chirurgisch staal” van de Derma roller activeren de verbranding in
de vetcellen. Samen met het Lypolyse Serum wordt het vet afgebroken.
Hierdoor vermindert de cellulitis binnen enkele weken zichtbaar.

De Derma Roller 
Copyright © 2023 Salon Carin
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren