EQOLOGY

Supplementen, lifestyle

Bij het Noorse bedrijf Eqology zijn ze zeer gepassioneerd over de natuur en dat is zichtbaar in de producten die gemaakt zijn van natuurlijke, hoogrenderende ingrediënten. Al onze producten zijn vrij van synthetische geurstoffen, minerale oliën, petrolatum, sulfaat detergenten, synthetische kleurstoffen en parabenen, ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidenkenners, homeopaten en biochemici, die zorgvuldig de ingrediënten onderzoeken om de beste producten voor de klant te maken.

Producten* kunnen alleen online worden aangeschaft middels: automatische zending (datum kiest u zelf) van een enkel product of doorlopend abonnement**, pre-paid of een directe bestelling

*niet alleen abonnement maar losse producten zijn ook verkrijgbaar bij salon Carin

** bij abonnement krijg je meer korting én hulp op het digitale platform of bij medische vragen > de gratis bloedtest voeren wij uit indien gewenst. Abonnement is na 1e half jaar iedere maand opzegbaar.

product filosofie
De productfilosofie van Eqology is gebaseerd op evenwicht en harmonie – met uzelf, het lichaam en de omgeving. Producten in voedingssupplementen en nutricosmetica worden ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidkundigen, homeopaten en biochemici.  Alle producten zijn gebaseerd op natuurlijke, rendabele ingrediënten die niet op WADA’s “verboden lijst”.

De leveranciers garanderen dat geen v.d. producten van Eqology op dieren worden getest:

  • We testen onze afgewerkte producten niet op dieren
  • Alle ingrediënten kunnen op een bepaald moment in de geschiedenis op dieren zijn getest, maar wij hebben de ingrediënten van onze producten niet op dieren getest.
  • Leveranciers garanderen dat ze de ingrediënten niet op dieren testen
  • Voeren geen dierproeven uit in het productieproces van onze producten
  • Eqology is geregistreerd op de Animal Welfare Alliance’s lijst
  • We zijn compromisloos in onze productontwikkeling. We hebben unieke kwaliteitsproducten voor energie, reiniging, wellness, lichamelijke activiteit en prestatie.