Cryolipolyse en Wisseltherapie

Geschikt voor afslanken, cellulitis, lymfoedeem, lipoedeem

 

TC CRYO VRIEST NIET! = 100% VEILIG EN PIJNLOOS
Onze medisch gecertificeerde TC Cryo vriest niet en activeert met Contrast Cryolipolyse lichaamseigen processen die het hardnekkige witte vet omzetten in energie. Tevens wordt de aanmaak van nieuwe witte vetcellen afgeremd en wordt een groot deel van de al aanwezige bruine vetcellen tijdens diezelfde behandeling verbrand! Je zult hierdoor niet alleen meerdere centimeters verliezen op de behandelde zones, het zorgt ook voor een stevigere, strakkere en gezonder uitziende huid! Uit klinisch onderzoek is gebleken dat deze methode tot 75% effectiever is dan vriezen!

MEDISCH GECERTIFICEERD
Onze apparatuur is medisch gecertificeerd door de welbekende TÜV (klasse IIa) en wordt volledig in Nederland geproduceerd! Er zijn vele behandelingen op de markt onder de naam Cryo of Cryolipolyse, maar buiten de benaming is er weinig overeenkomst!

GROOT OPPERVLAK
Wij kunnen met onze grote wraps bijvoorbeeld in een keer de buik inclusief lovehandles egaal behandelen! Zuignappen en koelblokken behandelen maar kleine gedeeltes tegelijk, zo ontstaan er grote onbehandelde tussenruimtes. De TC Cryo kent geen tussenruimtes en zorgt zo voor een mooi en egaal resultaat.

De TC Cryo schakelt in slechts 6 seconden tussen 6°C en 41 °C, het eeuwenoude wisselbaden effect. Dit zorgt voor het beste resultaat, betere doorbloeding en een stevigere en gezonder uitziende huid!

WISSELBADEN VOOR BESTE RESULTAAT
De TC Cryo schakelt in slechts 6 seconden tussen 6°C en 41 °C, het eeuwenoude wisselbaden effect. Door de afkoeling krijg je een betere doorbloeding en wordt je lichaam aan het werk gezet en verbrandt daarmee je vetten. Dit zorgt voor het beste resultaat; een strakkere contour en mooiere huid!

Geschikt voor afslanken, cellulitis, lymfoedeem,lipoedeem. Vrijwel alle zones kunnen behandeld worden.

Lees hier meer informatie over TC Cryo

 

Afspraak maken