Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

De salon, Salon Carin

Onze salon is goedgekeurd door de GGD. Ook ben ik als eigenaresse werkzaam geweest in de gezondheidszorg. We hebben nu de beschikking over die ruimtes waarvan een kleine ruimte  is met 1 behandelstoel, voorzien van airconditioning en eigen toilet voor alle gezichtsbehandelingen.

Ook is er een ruimte waar PMU, mesotherapie en teleway behandelingen worden uitgevoerd. Verder is er een ruimte voor de infrarood relaxcabine en staat er een wellnessbank voor de cavitatiebehandelingen  duobehandelingen en massages.

Je bereikt de salon via een trap aan de buitenzijde van het pand.

Je kunt bij mij terecht voor een totaalverzorging met topproducten! Bekijk ze allemaal onder het de knop “Behandelingen”. Bekijk hieronder onze specialiteiten.

Permanent make-up

Permanent make-up, om de natuurlijke uitstraling te verfraaien. Met meer dan 15 jaar ervaring helpen we jou aan permanente make-up!

PMU

Micro dermabrasie behandeling

gladmakend en verjongend

Microderm

Teleway

Weghalen van ontsierende goedaardige huidoneffenheden m.b.v. de Teleway

Teleway

Voeding

De producten van Laviesage zijn perfecte voedingsmiddelen om uw binnenkant en buitenkant te verzorgen. De producten zijn van extreme kwaliteit en onderdeel van een huidverbeterende behandeling of detoxkuur.

Laviesage

Massage

Niet alleen het gezicht telt, het gehele lichaam is belangrijk

Massage

Investeer in jezelf

Investeren in jezelf = investeren in je toekomst

Behandelingen

 
Copyright © 2023 Salon Carin
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren