Carboxy CO2 Gel Therapy

Echte huidverbetering en versteviging, waardoor u er jaren jonger uit gaat zien!

Met carboxy therapie bedoelen we een gezondheidstherapie waarbij in kuurvorm koolstofdioxide gas (CO2) wordt toegediend. Deze therapievorm vindt zijn oorsprong in de Koninklijke kuuroorden van Frankrijk waar patiënten zich baadden in de koolstofdioxide rijke wateren om hun wondgenezing te bespoedigen.

De pijnloze salonbehandeling bestaat uit een gel en een speciaal vliesmaker. De gel produceert het CO2 gas op de huid en de siliconen in het masker voorkomen dat het gas verdampt. Het resultaat is een snelle efficiënte opname van CO2 diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie. Deze carboxy therapie kan men dagelijks toepassen tot de achterstand in de huid is ingelopen.

Ons lichaam heeft een systeem om zuurstof naar alle lichaamscellen te brengen waar het als hulp dient om glucose (uit koolhydraten) en vetten om te zetten in energie (ATP). Om deze celstofwisseling goed te laten verlopen is een goede doorbloeding erg belangrijk. Dit is dus de reden waarom we moeten bewegen en waarom we masseren in een schoonheidsbehandeling.

Met carboxy therapie verhogen we dus het ATP gehalte in de huid waardoor ze weer naar behoren kan functioneren, dus er beter uit gaat zien. Dit geeft al zichtbaar resultaat na één behandeling!

Wanneer is carboxy therapie voor u geschikt?

Indien er aan uw huid enige vorm van schade is te bespeuren.

In deze is dat huidveroudering en degeneratie zoals: huidverslapping, rimpels, couperose, pigmentvlekken, zonverbranding. Ideaal toepasbaar als aanvulling voor sneller resultaat bij behandelingen zoals; microdermabrasie, micro-needling, radiofrequentie, thermische laser, IPL of bindweefselmassage. Carboxy therapie mag u dagelijks ondergaan!

Super resultaat bij extreem droge huid, actieve acne, donker kringen onder de ogen, vetophopingen onder de ogen, cellulitis, striae, littekens.

ER ZIJN GEEN CONTRA-INDICATIES EN GEEN ALLERGISCHE REACTIES. Deze therapie is met ieder merk te combineren en met iedere behandelsysteem. U behaalt alleen maar méér resultaat!

Afspraak maken