Purebeau FIBROBLAST plasmalift

Rimpellift zonder operatie!

Wie wil dat nou niet...frisser uit je ogen kijken en een mooie strakke kaaklijn?
Velen zien een ooglidcorrectie of een facelift niet zitten met hechtingen en maandenlang herstel!
Purebeau fibroblast behoort tot de allernieuwste generatie medische apparatuur en één van de meest effectieve, innovatieve en veiligste medische methodes voor niet invasieve cosmetische behandelingen. Geschikt voor alle huidtypes m/v.

Hoe werkt een fibroblast behandeling?
Het PUREBEAU FIBROBLAST apparaat produceert aan het uiteinde van de
fibroblast applicator een kleine plasmatische flits. De flits springt over op de huid en laat het verdampen, er ontstaat een klein puntje ter grote van een micromillimeter. Het puntje minimaliseert de huid en de directe omgeving. Verschillende puntjes worden strategisch geplaatst en afhankelijk van het gebied wordt er een patroon gekozen. Het gevolg van deze strategische plaatsing is dat de puntjes de overtollige huid zichtbaar verminderen.

Resultaat: In ca. 1,5 - 2 uur is de huid is aanzienlijk strakker, de fibroblast zorgt voor een snelle en littekenvrije genezing, de elasticiteit van de huid is sterk verbeterd.

Wat kan behandeld worden?
Alles wat in het gezicht, hals, decolleté en handen,  rimpels en/of overtollige huid heeft (met of zonder pigmentvlekken) kan aangepakt worden door de Purebeau plasmalift.

contra-indicaties

  • de behandeling wordt afgeraden bij*
  • Pacemaker
  • Keloïdvorming ( littekenweefsel)
  • Koorts
  • Huidkanker (altijd in overleg met behandelend arts)
  • Actieve herpes, acné
  • Gebruik van vitamine A, zware medicijnen/antibiotica, crèmes die de huid gevoelig maken* overleg bij huidontstekingen, fillers, diabetes, zwangerschap vanaf 3 mnd.

Ná de behandeling
1 of 2 dagen na de behandeling kan er zwelling ontstaan. Tussen de 5 en 10 dagen laten de korstjes op de wond los en verdwijnen ze. Lichte roodheid is na uiterlijk 6 weken verdwenen.

Er is een totaal nieuwe jonge huid zichtbaar. Gedurende 3 maanden is het verstandig om zonbescherming te gebruiken.

Behandeling is inclusief nazorgformulier en producten voor thuisverzorging voor 2 weken (waaronder camouflage wondcrème) we gaan voor het mooiste resultaat! 

Het resultaat zal ca. 2-4 jaren zichtbaar zijn, afhankelijk van type huid en onderhoud.

Prijzen variëren van € 99,- voor Pigmentvlek tot € 495,- voor totale halslift

Afspraak maken