Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

S.P.A.

PROFESSIONELE VERZORGING VAN DE HUID VAN BUITEN NAAR BINNEN

Je wilt een kwalitatief en betaalbaar product, met 100% natuurlijke werkzame stoffen maar zonder chemische toevoegingen die voor een gezonde mooie huid zorgen……S.P.A. = HUID COUTURE!

Een compleet programma voor gezicht en lichaam bestaande uit 100% natuurlijke producten die de allerhoogste bio-kwaliteit ingrediënten bevatten. Allen met een ongekend hoog gehalte aan werkzame, zuivere combinaties van etherische oliën, plantenoliën en plantenextracten.

S.P.A. behandeling zorgt voor een 3 dimensionale aanpak met een stappenplan:
1. Wat is het probleem van de huidconditie, hoe is dit ontstaan, achterhalen wat de oorzaak is.

2. Waar vrijwel alle andere merken niet verder komen dan de opperhuid en alleen de symptomen aanpakken gaat S.P.A. verder en werkt door de huid heen aan uw gezondheid, dus schoonheid.

3. De etherische oliën zijn van 100% natuurlijke oorsprong en kunnen dus door alle lagen van de huid, waardoor je de oorzaak kunt aanpakken en zo de huid herstellen en verbeteren.

Afspraak maken

Huidproblemen die effectief te behandelen zijn:

  • Vocht-/vetarm, overgevoelig, droog
  • Huidverslapping, rimpels
  • Pigmentvlekken
  • Couperose, roodheid
  • Eczeem
  • Acne
  • Comedonen, gerstekorrels
  • Haargroei

Een ervaring

Behandeld worden met S.P.A. is een ERVARING. Doordat niet alleen de behandeling maar ook de thuisproducten persoonlijk worden samengesteld, zorgt dit voor een bijzondere beleving.

Je product wordt op maat gemaakt, afgestemd op de conditie, wensen en seizoenen! S.P.A. is bovendien Ecocert gekwalificeerd. Garantie voor zuivere en natuurlijke kwaliteit!

De producten bevatten géén toevoegingen van conserveringsmiddelen, synthetische kleurstoffen, parfumstoffen, emulgatoren, harde alcoholen en geen restproducten van aardolie (=minerale olie zoals paraffine, lanoline, vaseline).

MAAK EENS EEN AFSPRAAK VOOR EEN PROEFBEHANDELINGEN ERVAAR DEZE BELEVING!

 
Copyright © 2023 Salon Carin
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren