Elastine Infusie Therapie Infusion

Dit bewerkstelligt 2 jaar elastineverlies terug
Geplaatst in slechts 1 behandeling! Huidverstrakkend!

De medische wetenschap heeft aangetoond dat ons lichaam géén elastine meer aanmaakt vanaf ons 12e levensjaar en vanaf ongeveer het 25e levensjaar de elastine meer en meer gaat verliezen. Het is een kwestie van tijd voordat het zichtbaar wordt als verslapping, rimpels, dunne huid, volumeverlies. Daarbij spelen ook factoren als zon / vrije radicalen (roken, stress, medicijnen etc) een grote rol.

Deze “infusion therapy”werd ontwikkeld door dr. Burt Ensly.
Elastine als cosmetisch ingrediënt lukt niet. Ensleys vondst baseert zich op ontwikkelingen in de transgenetische biologie d.w.z. dat hij erin is geslaagd om een geschikte plantaardige bron te vinden om daaruit de mens identische voorvorm van elastine te bewerkstelligen, namelijk tropo-elastine.

Tropo-elastine is het voornaamste ingrediënt om in de huid de natuurlijke flexibiliteit te herstellen. Daarnaast voorziet elastine infusie therapie in natuurlijke hyaluronzuur, vitaminen en viscollageen- peptiden. Dit tropo-elastine zorgt voor een reactie in de huid wat als gevolg heeft dat er een duurzaam web van elastinevezels wordt gemaakt. Een “stretch” versie van je eigen huid. Zoals collageen de huid haar stevigheid geeft, zo geeft elastine de huid haar flexibiliteit. Het vermogen om terug te schieten op de plek wanneer het wordt uitgerekt of ingedrukt.

Afspraak maken

Hoe werkt deze behandeling 

Elastine Infusie Therapie is alleen mogelijk als een salon behandeling en mag 1 keer per 4 weken worden toegepast. Op je huid worden licht verwarmde producten aangebracht en voor korte tijd afgedekt met folie en verwarmde doeken, en met een apparaat wordt nog zoveel mogelijk ingesluisd.

Om sneller, beter en langduriger resultaat te verkrijgen adviseer ik je met klem om de nutricosmetics van Laviesage erbij te gebruiken, dat komt uw algehele gezondheid ten goede!

Pakketten

*pakketten kunt u alleen gebruik van maken indien u in kuurvorm de elastine infusie therapie ondergaat. Dit houdt in dat

er iedere 4 weken 1 behandeling plaatsvindt. De korting wordt aan het einde van de kuur verrekend. Bij telkens verzetten / afzeggen van de afspraak vervalt de korting!