De Tele'Way

Hoe werkt de Tele'Way?

Tele'Way werkt door middel van een unieke wereldwijd gebruikte technologie, nl. USHF (ultra short high frequency). Dit zogenaamde coaguleren wordt zowel in de medische als cosmetische wereld al vele jaren met uitstekend resultaat wordt gebruikt. De behandelingen kunnen worden uitgevoerd over het gehele lichaam, zijn kortdurend, nagenoeg pijnloos en geven direct resultaat.

In een enkel geval zijn meerdere behandelingen nodig, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. De genezingstijd is kort. Roodheid verdwijnt binnen enkele uren tot dagen. Indien er korstvorming is zal de huid daaronder de eerste weken lichtroze zijn. Deze verkleuring is normaal en zal geheel verdwijnen.

Uiteraard wordt er gewerkt met een hoge mate van deskundigheid en veiligheid.

Er wordt uitsluitend gewerkt met wegwerpmateriaal zodat de hygiëne gewaarborgd is. Mijn salon heeft een GGD vergunning voor hygiënisch werken! Om het resultaat van de behandeling te optimaliseren krijg je in de salon advies hoe de behandeling thuis te ondersteunen. In het geval van couperose/rosacea zijn meerdere behandelingen nodig in combinatie met gezichtsbehandeling en/of thuisproducten om tot een optimaal resultaat te komen. Alle goedaardige huidaanhangsels/-oneffenheden en/of haarvaatjes kunnen worden verwijderd, bij twijfel raadpleeg uw huisarts.

Wratten op handen en voeten en waterwratten kunnen niet worden verwijderd, zij worden veroorzaakt door een (besmettelijk) virus en zullen dus eerder vermeer-deren dan verminderen. 

Afspraak maken

Waar is de Tele'Way geschikt voor?

Littekenloos verwijderen van:

  • Tele's (gesprongen adertjes)
  • Fibromen
  • Wratten
  • Pigmentvlekken
  • Vetknobbeltjes

en andere onregelmatigheden in de huid.

Wie moet deze behandeling vermijden?

Contra-indicaties zijn: diabetes, hartkwalen (pacemaker)