Galvanic Société Provençale d' Aromatherapie

BIOLOGISCHE GALVANIC SPA + ACTIEVE HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN
Effectievere absorptie

Bij onderzoek door een onafhankelijk laboratorium is gemeten in hoeverre het Galvanic Société Provençale d' Aromatherapie systeem helpt om de ingrediënten, van de huidverzorgende behan-delingsproducten, in de huid te brengen. Uit de resultaten blijkt dat het vermogen van de huid om te profiteren van de belangrijkste ingrediënten van uw huidver-zorgingsproduct met 70% toeneemt, na een behandeling met de Galvanic Spa! Tot zelfs 24 uur daarna neemt de huid beter op.

Dit gepatenteerde apparaat maakt gebruik van zwakke galvanisch (elektrische) stroom, dat zich automatisch aanpast aan de behoeften van de huid. Zo kan de huid de belangrijke ingrediënten beter opnemen waardoor je een betere reiniging, hydratatie, bloedcirculatie en glans krijgt.

Door de milde masserende werking in combinatie met de galvanische stroom wordt de bloedcirculatie bevorderd en essentiële voedingsstoffen tot in de diepste laag van de opperhuid gebracht. Samen met goede verzorgingsproducten zal uw huid er aanzienlijk beter uitzien en voelen.

Huidherstel begint direct na de eerste behandeling!

Afspraak maken

Biologische Galvanic Société Provençale d' Aromatherapie

  • Er ontstaat een zichtbaar lifteffect, rimpels vervagen -wallen ontzwellen, oogcontour wordt gladder
  • Versteviging van verslapte huid
  • Huidtextuur wordt gladder, zachter, poriën vernauwen
  • “rokershuis” krijgt kleur en is minder “vermoeid”

    Galvanische behandelingen zijn voor zowel jong als oud. Zeer geschikt bij puistjes en acne vanwege de diepte- reiniging en celvernieuwend effect.

Voor wie is de galvanische behandeling?

Hier komt een afbeelding

  • Zowel jong als oud. Zeer geschikt bij
  • Puistjes en acne vanwege de dieptereiniging en celvernieuwend effect.