Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

TimFit een proteïnedieet

is nu verkrijgbaar in de vorm van een shake en/of reepjes.

Shakes zijn verkrijgbaar in poedervorm welke aangemaakt kunnen worden met water of magere (soja-)melk in de volgende 4 smaken: vanille, banaan, chocolade, aardbei.

Maaltijdrepen zijn er in 2 smaken: banaan met pure chocolade / aardbei met witte chocolade.

Deze producten kunnen een complete maaltijd vervangen. Erg eenvoudig in gebruik, lekker, geen hongergevoel. Verrijkt met natuurlijke vitamines en vetverbranders. Het bevat geen suikers en er is geen aspartaam toegevoegd, zodat je een volledig gezonde en veilige maaltijdvervanger hebt.

Indien klanten bij mij in de salon komen krijgen zij bij een eerste bezoek gratis een meting, wegen en dieetadvies. Bij aanschaf van een volledige kuur incl. aanvullende nutricosmetics* t.w.v. € 250,= zijn de 3 controles daarna ook gratis.

Dieetbegeleiding met wegen, meten en voedingsadvies is per bezoek € 15,=

Voor volledige informatie betreffende het product, verwijs ik naar de website van Timfit.

Er kan ook besteld worden via de webshop van Timfit.nl of Timfit.be.

Voor klanten van mijn salon is er een kortingscode waarmee besteld kan worden!

* nutricosmetics zijn voedingssupplementen bedoeld om niet alleen het lichaam maar zeker ook de huid te voorzien van alle belangrijke stoffen, zodat uw huid het gewichtsverlies ook kan bijhouden en de conditie niet achteruit gaat!

 
Copyright © 2023 Salon Carin
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren