Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

XrtraC&D3

Extra ondersteuning voor optimale gezondheid

In de meeste gevallen volstaat het met SkinProtect een optimale bescherming van lichaam en huid te bewerkstelligen, naast een gezonde voeding natuurlijk. Soms heeft je lichaam behoefte aan wat extra’s.

Dan is suppletie met XtraC&D3 een goede aanvulling.

Deze nutricosmetic bevat Vitamine C in de vorm van magnesiumascorbaat, welke zich kenmerkt door zijn goede absorptiekwaliteit en gunstig voor onze botten, bloedvaten en spieren. Zeker zo belangrijk is dat er véél vitamine C nodig is om toxische stoffen (tabaksrook, fijnstof en uitlaatgassen) te neutraliseren. Een andere belangrijke functie van vitamine C is de ondersteuning bij de aanmaak van collageen in huid, botten, gewrichten en allerlei bindweefsel. Zonder vit. C loopt de aanmaak en onderhoud spaak en leidt het tot huidveroudering, zwakke botten en gewrichten. Voor betere opname zijn bioflavonoïden toegevoegd en samen met de extra calcium en magnesium ontstaat een neutrale (niet zure) vorm van vit. C met perfecte absorptie en zonder maagklachten.

Zeker met koude en donkere dagen is extra vitamine C  en D3 een must voor de weerstand. Vitamine D3 is voor nog veel meer dingen belangrijk; sterke botten, goede hersenfunctie, houdt bloedvaten gezond, verlaagt risico op diabetes en is ideaal voor de ondersteuning van de zwangere vrouw (verlaagt risico op foutontwikkeling bij foetus). Vit. D3 helpt ook bij de absorptie van het bijzondere soort calcium dat is toegevoegd (calcium-hydroxie-apatite). Deze bevat alle mineralen die het bot nodig heeft.

XtraC&D3 is geschikt voor het gehele gezin!1 tablet per dag is voldoende. Verdeel eventueel meerdere tabletten over de dag. Zo haal je de hoogste rendement uit het supplement.

 
Copyright © 2023 Salon Carin
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren