Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

VitaSkin-C

In bepaalde gevallen is het zinvol om een grotere hoeveelheid vitamine C te gebruiken. Bijvoorbeeld bij huidverbetering of om de weerstand ten tijde van stress te verhogen. Huidverbetering betekent namelijk vaag: meer collageen. Vitamine C speelt daarbij een sleutelrol. Ook bij bindweefselverbetering is vitamine C essentieel. Hierbij biedt VitaSkin-C, samen met SkinBase, de ideale oplossing.

Om de absorptie te optimaliseren is gekozen voor Ester C ®, een water- en vetoplosbare vitamine C. Hierdoor wordt het inzetgebied aanzienlijk vergroot en blijft het ook beduidend langer actief in het lichaam. De toegevoegde bioflavonoiden versterken de absorptie nog verder; nu kan er dag en nacht aan nieuwe collageenvezels gewerkt worden. Daar waar reguliere vitamine C doorgaans snel inactief is en wordt afgescheiden via de urine, blijft deze vorm 24 uur per dag actief en biobeschikbaar voor huidverbetering en het immuunsysteem.

 
Copyright © 2023 Salon Carin
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren