Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Skollagen

Collageen booster

De SKollagen onderhoud de hoeveelheid collageen in onze huid door maar liefst 5000 mg per dag te supplementeren, rijkelijk voorzien van vitamine C. 

De Fish Collagen Peptides zorgen zo, samen met de vitamine C, voor meer collageen in uw lederhuid. Dit collageen zorgt voor de sterkte van de dermis en houdt zo lijnen en contouren strak, kan rimpels verzachten en de totale huid jonger doen ogen. De viscollageenpeptides zijn extreem klein en zodanig waterabsorbeerbaar. Dit optimaliseert de absorptie in de darm.  Gevolg: een snelle collageensynthese. 

Vitamine C is een belangrijke anti-oxidant en helpt de huid te beschermen tegen vrije radicalen. Maar nog belangrijker is dat een tekort aan Vit.C de opbouw van nieuw collageen beperkt. Samen met arginine, een aminozuur, worden de fibroblasten in de dermis aangezet tot collageensynthese. Dit is de enige juiste methode om langdurig uw collageen in optimale gezondheid te behouden. De absorptie is extreem goed waardoor 24 uur per dag aan nieuwe collageenvezels gewerkt kan worden voor een jeugdige en gezonde huid.

Skollagen ingrediënten; vit. C, granaatappelextract, glucosamine, L-arginine, viscollageen peptide

 
Copyright © 2023 Salon Carin
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren