Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Skinsecure

Iedereen kent de voordelen van visolie vanwege de omega-3 vetten. Goed voor hart- en bloedvaten, ideaal om je cholesterol op peil te houden. Het heeft een krachtig effect op de huid indien voldoende aanwezig, wat betekent dat je diverse keren per week flink wat vette vis moet eten!

Gelukkig beschikken we over een supplement. SkinSecure zijn capsules van 500mg zeer zuivere krilolie, rijk aan hooggeconcentreerde omega-3 in bijzondere vorm; fosfolipiden. Daarnaast bevat het astaxanthine, een antioxidant 500x krachtiger dan vitamine E. Welke ook zeer goed beschermt tegen oxidatie, dit verklaart de rode kleur. Noodzakelijk om hart en bloedvaten gezonder te maken en dus ook de huid. In de zomermaanden is het perfecte bescherming tegen de zon. Belangrijk indien de huid last heeft van overmatige schilfering en/of haarvaatjes die voor flinke roodheid zorgen.

Bij huidproblemen zoals rosacea, psoriasis, eczeem en acne is inname van SkinSecure een must, liefst in hogere dosering, in combinatie met SkinDefence en SkinClear. Hierdoor wordt een krachtig anti-inflammatoir effect bereikt en biedt veilig,  maar vooral zonder bijwerkingen, binnen enkele maanden uitkomst. Zo mogelijk sneller met aangepaste voeding en leefwijze. De balans wordt herstelt en de huid volledig tot rust gebracht. Het is raadzaam om tegelijkertijd de inname van linolzuurhoudende producten sterk te reduceren (soja-, maïs- en zonnebloemolie). Bij normale huidsituatie kan men volstaan met 2 capsules per dag.

Krachtigste omega-3 product ter correctie van onbalans
Vult huidvetten aan en remt ontstekingsreacties
Ideaal om hersenfunctie te ondersteunen (bij ADHD/Dyslexie)
Krachtig voor hart, bloedvaten, cholesterol en verlaagt risico op diabetes

 
Copyright © 2023 Salon Carin
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren