Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Skin support

Ondersteuning voor een gezonde en strakke huid 

De SkinSupport is het ultieme product om de rijpere huid in topconditie te brengen en te houden. Naast de basiselementen van de SkinBase bevat het onder andere de complexere bouwstoffen zoals Fish Collagen Peptides, chondroïtinesulfaat, krachtige anti oxidanten en, zeer uniek, ceramide. Deze samenstelling is zeer krachtig en kan vele leeftijdsjaren van de huid weghalen. Een aanvulling met dit product is een genot voor je huid en bindweefsel.

Als de leeftijd wat vordert is degelijk onderhoud van de huid een must. Enerzijds voor de functie, anderzijds omdat we er graag jong en vitaal willen blijven uitzien. SkinSupport is speciaal ontwikkeld om jouw huid al het goeds van de natuur te geven. Maar dan ook zodanig dat het optimaal wordt geabsorbeerd.

Om de achteruitgang van het collageen te stoppen is het nuttig om de afbraak hiervan af te remmen, tegelijkertijd de opbouw te versnellen. De afbraak van collageen gebeurt door bepaalde MMP-enzymen (Matrix Metalloprotease). Dit enzym wordt steeds actiever naarmate de leeftijd vordert. Door gebruik te maken van Pomegranate extract kan dit afbraakenzym krachtig worden afgeremd. Fish Collagen Peptides zijn ontwikkeld om zo snel mogelijk nieuw collageen aan te maken. Het is onmogelijk om collageen via de huid of via de voeding op te nemen; het formaat van die moleculen is gewoon vele malen te groot. Door via een enzymatisch proces dit viscollageen voor te bewerken kunnen we het zo klein maken dat er een perfecte absorptie is in de darm, maar zo groot laten dat het herstel minstens 10x sneller gaat dan opbouw vanaf losse aminozuren. Vitamine C is toegevoegd in de vorm van Ester C® die een absorptie kent van bijna 100%. Ascorbinezuur is een synthetische vorm en wordt derhalve zeer snel weer afgestoten door het lichaam; derhalve kiest LavieSage altijd voor de gepatenteerde Ester C®-vorm. Met voldoende Ester C® verloopt dit proces zeer effectief.

Proteoglycanen bestaan voor een belangrijk deel uit chondroïtinesulfaat. Dit is in ruime mate toegevoegd. Het verbetert de vochtvolumecapaciteit, samen met de Cartidea®. Zij kunnen in snel tempo de ruimtes tussen het nieuw gevormde collageen opvullen en daar water aantrekken zodat de huid weer een jeugdige uitstraling krijgt.

Om de huid tegen degeneratie te beschermen (vrije radicalen) zijn diverse anti oxidanten gebruikt. Naast de reeds vermelde Pomegranate gebruiken we ook Mangosteen en Druivenpitextract. Dit om de nieuw aangemaakte collageen- en elastinevezels optimaal te beschermen tegen bijvoorbeeld UV-licht en vrije radicalen uit luchtvervuiling en dergelijke. Alfa Liponzuur is gebruikt om vitamine C en E te kunnen regenereren, zodat ze langer effectief blijven in de huid. Daarnaast is Alfa Liponzuur zowel in water als in vet actief, dus geeft het een nog betere bescherming.

SkinSupport ingrediënten: viscollageen peptides, MSM, chondroitin sulfate, vit. C-Ester, bamboe extract, cartidea, glucosamine, druivenpit extract, granaatappel, mangosteen, ceramide

 
Copyright © 2023 Salon Carin
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren