Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Skin protect

Optimale bescherming van binnen en van buiten

De huid heeft naast haar orgaanfunctie nog een andere, belangrijke roeping; het beschermen van ons lichaam. Het moet weerstand bieden tegen alles wat van buiten komt. Zo moet de huid van buiten naar binnen water tegenhouden maar ook vuil en bacteriën. En het heeft een essentiële functie om de UV-stralen van de zon wel binnen te laten maar niet dieper dan de epidermis. Zo kan er wel vitamine D worden geproduceerd maar blijven de dieper liggende lagen verschoond van vroegtijdige veroudering door invloed van dat zelfde zonlicht. 

Om nu onze huid te ondersteunen in haar functie is het verstandig om extra anti oxidanten toe te voegen. Hiermee kunnen we de vrije radicalen (agressieve deeltjes) neutraliseren tot een acceptabel niveau. Deze vrije radicalen ontstaan door overdadig zonnen, maar ook door vervuiling, alcohol, roken, uitlaatgassen, medicijnen, chemicaliën en andere stoffen die onze cellen kunnen aantasten. SkinProtect kan een belangrijke bijdrage leveren aan de bescherming tegen deze ongewenste stoffen. 

Daarnaast ondersteunt SkinProtect ook de effectiviteit van insuline zodat het risico op diabetes wordt verminderd. Ook dit heeft een extra voordeel voor een gezonde huid want diabetes kan de huid en ons lichaam ernstige schade berokkenen. Het helpt de vorming van vetcellen omdat glucose nu effectiever wordt omgezet in energie. 

De combinatie van SkinBase,  SkinBalance en SkinProtect is de algemene basis voor anti aging en voor balans van lichaam en huid. (SkinBase kan in deze combinatie naar behoefte worden vervangen door SkinSupport of door Skin Boost&Lift). 

Ingrediënten: Spirulina, Ester C, Druivenpitextract, L-OptiZinc, GojiBerry, Vitamine D3, Vitamine
E, Groene Thee-extract, Alpha liponzuur, gemixte carotenen, Seleniummethionine, Resveratrol, Chromium (ChromeMate).

 
Copyright © 2023 Salon Carin
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren