Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Skin booster en lift

Een natuurlijke Facelift! 

De Skin Boost&Lift is het paradepaardje binnen de “Beauty-line”. Het overtreft veruit alles wat momenteel wereldwijd op de markt is en bevat zoveel bouwstoffen dat het als poeder en niet meer als tabletten wordt geproduceerd; u zou anders zo’n 10 tabletten per dag moeten slikken. Het is geschikt voor iedereen die een achterstand in huidonderhoud heeft of behoefte aan een grote verbetering. Het vormt tevens een krachtige ondersteuning bij het herstel van brandwonden (raadpleeg voor meer advies onze adviseur). 
Meer collageen in uw huid kan uw contouren verbeteren, vouwen en rimpels verzachten, meer volume brengen en het vochtgehalte verhogen, zelfs littekens verbeteren. Meer Elastine zorgt voor een natuurlijke lift, een strakkere huid en voorkomt een dubbele kin. Door het natuurlijke anti aging effect haalt u vele jaren van uw gezicht af. 

Als basis bevat het de grondstoffen van de SkinSupport alleen in hogere tot veel hogere dosering. Daarnaast bevat het een grote dosering Hyaluronzuur, Arginine en Glucosamine. Daarmee worden de fibroblasten optimaal geactiveerd om in hoog tempo de huid te verbeteren. Het hyaluronzuur stimuleert de verdere vorming van de proteoglycanen, de waterdragers van de huid. Arginine zorgt voor een activering van de celenergie zodat alles nog optimaler verloopt. De ceramide is uniek in het verbeteren van de waterhuishouding van uw huid. 
Dit product vormt een uitstekende ondersteuning bij medische ingrepen waar een versneld herstel met minimale littekenvorming van belang is. De Boost&Lift wordt kuurgewijs ingezet om in korte termijn (1 tot 3 maanden) een enorme verbetering te bewerkstelligen. Er is dan sprake van een natuurlijke facelift. 

Na de kuur kan men de huid onderhouden met de SkinSupport (of SkinBase) om maximaal profijt te behouden van de verbetering. Eventueel kan de kuur na een jaar nogmaals worden herhaald. Eén maal per jaar een kuur met Boost&Lift van 3 maanden en de rest van het jaar onderhoud met SkinSupport is naar onze mening de optimale voeding voor uw huid.

Ingrediënten: Viscollageenpeptides, Chondroïtinesulfaat, Ester C, MSM, Cartidea, Glucosamine, Bamboe-extract, Granaatappelextract, Ceramide, L-Arginine, Elastinepeptides, hyaluronzuur.

 
Copyright © 2023 Salon Carin
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren