Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Skin base

Ondersteuning voor een gezonde en strakke huid 

De SkinBase vormt de basis in onze lijn van huidsupplementen. Dit product is geschikt voor de jongere huid om preventief de belangrijkste stoffen aan te bieden ter voorkoming van verlies aan elasticiteit. Het bevat in ruime mate bouw- en beschermstoffen die daarnaast ook haren en nagels helpen te verstevigen. 

SkinBase is prima geschikt voor mensen die de elasticiteit van hun huid willen behouden en verbeteren en voor mensen die na een dieet hun bindweefsel extra willen verstevigen. Vaak blijft er na een dieet wat overtollig vel over. Door de elasticiteit te verbeteren kan het vel weer strak worden. Het wordt voor die toepassing in een hogere dosering ingenomen. Bij een normale onderhoudsdosis volstaat een verpakking voor een maand. 

Bij het ouder worden kan ook de huid van het gezicht gaan uitzakken door gebrek aan sterk bindweefsel. MSM is, samen met het bamboe-extract, verantwoordelijk voor de vormverbetering van de huid, met name door het diepergelegen bindweefsel te versterken. Cartidea samen met Ester C regelen de vochtvolumecapaciteit van de huid. Dit door de aanmaak van zogenaamde proteoglycanen. Dat zijn uiterst complexe, waterbindende moleculen die de ruimtes tussen het collageen opvullen en zorgen voor het volume van de huid. Druivenpitextract is verantwoordelijk voor de bescherming van de collageen- en elastinevezels. Het remt de aantasting door UV-licht af en beschermt daarmee tegen vrije radicalen.

Ingrediënten: MSM, Bamboe-extract, Ester C, Cartidea, Druivenpitextract.

 
Copyright © 2023 Salon Carin
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren