Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Skin Balance

Essentiële vetten voor een gezonde huid en bloedsomloop

De SkinBalance bestaat uit gelcapsules die gevuld zijn met een zeer bijzondere soort visolie. Naast de bekende EPA en DHA bevat SkinBalance nog andere Omega-3 soorten. Ook Squalene, alkylglycerolen, fosfolipiden, DMAE en Alfa Liponzuur kun je in deze volledig natuurlijke formule terugvinden. Zelfs de voor de huid onontbeerlijke vitamine A en E. 

Dit product waarborgt de optimale ademhaling van iedere cel maar ook een andere, vaak over het hoofd geziene functie; het afvoeren van de afvalstoffen. Zo blijft het celmetabolisme in balans en kunnen alle cellen optimaal met elkaar communiceren. Naast het belang voor de huid profiteren ook de hersenen, ogen en bloedvaten optimaal van SkinBalance.

Ingredienten: bijzondere zuivere visolie,Omega-3 vetzuren, squaleen, alkylglycerolen, fosfolipiden, DMAE en Alfa Liponzuur, Selenium en Vit A en E.

 
Copyright © 2023 Salon Carin
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren