Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Cleansing cure & mask

Reinigt de huid met de kracht van de natuur

Cleansing Cure&Mask is ontwikkeld om de huid door middel van een speciaal kleimasker zeer diep te reinigen, maar zonder gebruik van chemische stoffen. De klei, een bijzondere soort calcium montmorillonietklei, is van een extreme fijnheid waardoor het een uitzonderlijk goed contact maakt met de fijnste poriën van de huid. Een enkele gram heeft al een raakoppervlak van maar liefst 800m2. Zo kan het iedere microscopische welving van de poriën gemakkelijk volgen. 

Twee maal per maand aanbrengen is doorgaans voldoende voor een perfecte reiniging. Het verwijdert zelfs make up restanten die diep in de huid zijn doorgedrongen. Mensen met Acne éénmaal per week reinigen verstandig zijn. Nabehandelen met een vette crème gemaakt van natuurlijke oliën wordt aangeraden. Het kan ook goed gebruikt worden als start van een consult in de kliniek. 

Meng 10 gram poeder met wat water in een schaaltje tot een kleverige pasta. Met 2 vingers aanbrengen op het gelaat, oogzone vrijlaten. Wacht tot het masker is opgedroogd, de totale duur is ongeveer 25 minuten. Daarna afspoelen met lauw-warm water. Voorkom spatten op kleding. 

Het wordt als 400-grams verpakking geleverd, goed voor zo'n 40 reinigende gezichtsmaskers. 

SkinMask kan ook gebruikt worden om het lichaam te detoxificeren. Meng daarvoor een maatschepje met Cleansing Cure&Mask in wat water en drink het op. Begin altijd met een lage dosering. Deze kan langzaam opgebouwd worden naar 1 maatschep per 10 kg lichaamsgewicht. Doe dit gedurende 3 maanden voor een volledige detox. Let wel op de stoelgang; deze mag niet blokkeren. 

Ingrediënten; Calcium Montmorillonietklei.

 
Copyright © 2023 Salon Carin
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren