Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

LavieSage

Beauty & Balance

De Nutricosmetics, voedingssupplementen voor de huid, van LavieSage zijn samengesteld door het zorgvuldig selecteren en combineren van de meest hoogwaardige ingrediënten. Ze hebben als doel de algehele gezondheid en de huid te verbeteren. Daarom noemen we ze liever geen supplementen maar Nutricosmetics (of nutricosmetica). Ze zijn zeer zuiver en nooit chemisch nagemaakt. Dit betekent dat ze in nagenoeg alle gevallen uit de natuur komen en niet synthetisch zijn vervaardigd. Zo kunnen ze optimaal worden opgenomen en geabsorbeerd door ons lichaam. Je wilt er immers ook je profijt van hebben ……

De combinaties van ingrediënten zijn zo gekozen dat er een synergie ontstaat tussen die componenten. Zo sluiten de producten nagenoeg naadloos aan bij elkaar. Niet alles is te combineren in een enkele tablet. Ook niet ieder mens is het zelfde, ieders behoefte is verschillend. Daarom zijn er meerdere soorten noodzakelijk.

Nutricosmetics bestaan eigenlijk uit hoog geconcentreerde voeding. Ze zijn niet ontwikkeld om een gezonde en gevarieerde voeding te vervangen maar om deze voeding, daar waar nodig aan te vullen met essentiële stoffen. Ze zijn ook niet ontwikkeld om ziektes te bestrijden, daarvoor volg je het advies van de arts of therapeut. Ze zijn wel bedoeld om een minder optimale gezondheid naar de meest optimale gezondheid te brengen. Zo kun je van je leven genieten op een vitale manier.

Deze website legt de nadruk op schoonheid en balans, van binnen en van buiten. De huid is een reflectie van het wel functioneren van de binnenzijde. Producten die de collageenaanmaak van je huid verbeteren, zullen dat ook doen voor de bloedvaten. Houd je bij voorkeur aan de geadviseerde dosering, overschrijd deze niet. Neem bij vragen altijd contact op met een arts of therapeut. Uiteraard kun je ook vragen vrijblijvend bij mij kwijt.

Voor een overzicht van de producten van LavieSage klikt u

 
Copyright © 2023 Salon Carin
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren