Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Breusmassage

De breussmassage is een aanvulling op de Atlas massage en kent een fysiek en een energetisch gedeelte, nodig voor de volledige ontspanning. Of je nu zit, ligt, staat of loopt, er staat altijd spanning op je spierskelet. Behalve als je slaapt, dan zijn je spieren slap. Deze vorm van massage is bedoeld om de ruggewervel in lijn te brengen en de lange rugspier te verlengen door zachte strijkingen met zo weinig mogelijk druk!

De manier waarop gemasseerd wordt laat je een beetje "wegdoezelen" waardoor de spieren verslappen. De lange rugspier wordt zo soepeler en langer, de wervels en tussenwervelschijven schuiven op hun plek. Hierdoor creëer je meer ruimte tussen de wervels en dus een betere doorstroming. De klachten krijgen de kans te herstellen. Deze massage geeft je rust en energie; je voelt je herboren. Is ook geweldig te combineren met Atlasmassage.

De Breussmassage is volkomen veilig en kent GEEN contra-indicaties! Dus ook geschikt voor mensen met ernstige osteoporose, ischias, hernia of spit. Er wordt gemasseerd met Johannesolie welke therapeutisch werkt.

Afspraak maken

 
Copyright © 2023 Salon Carin
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren