Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Atlas massage

Wie heeft het tegenwoordig niet: een pijnlijke nek, schouder of arm als gevolg van overbelasting. Ook migraine, cluster- en chronische hoofdpijnen komen veelvuldig voor.
Vaak worden knopen hardhandig weggemasseerd, wat met veel pijn en blauwe plekkengevoel gepaard gaat en dat is meestal geen pretje.
Met de Atlasmassage is 10 minuten zacht masseren ruim voldoende voor een verbluffend merkbaar resultaat! Bij extreme klachten is het dan ook beter om 3 x 10 minuten te masseren dan 1 x half uur. Het effect is bewezen en vaak vele malen groter dan bij andere therapieën of massages en voorkomt vervelende napijn of een beurs gevoel.

Je voelt zich daarna als nieuw!
Probeer het eens en overtuig jezelf wat het effect voor uw lichaam is, bel gerust voor een afspraak.

Afspraak maken

Techniek

Door een nieuw ontwikkelde nek-schoudermassagetechniek worden pijnklachten, scheefstand van nekwervels, de wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken razendsnel, maar op een zachte en veilige manier verholpen. Deze techniek wordt op natuurlijke wijze toegepast, zonder kraken en zonder hulpmiddelen!

Daarom is deze methode ook uitermate geschikt voor behandeling van chronische hoofdpijnen, maar ook uiteenlopende nek-, schouder- en armklachten.

Netwerk

De Atlas Massage Groep is een stichting ter bevordering en het in stand houden van een groot landelijk netwerk. Onze zelfstandig ondernemende masseurs en masseuses staan altijd voor jou klaar om u in korte tijd en op een zachte manier van uw nek en schouderklachten af te helpen.

 
Copyright © 2023 Salon Carin
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren